Pentru cei interesați

Mâine, la Turda, în incinta fostei fabrici de bere, va avea loc Târgul de păsări și animale mici. Va ține până la ora 15.00. Din păcate, în ziarele locale găsești date despre un eveniment după ce acesta a avut loc (sau niciodată!).
Dacă ajung pe-acolo, fac poze pentru blog.

Anunțuri

3 comentarii

 1. Oare, chiar mass-media să fie de vină?
  Organizezi un eveniment.
  Economiseşti banii de afişe. Economiseşti minutele nu nu anunţi mass-media. Şi … te miri că nu vine publicul, iar, mass-media informează ce s-a petrecut, în lipsa semnalelor care nu i-au venit înainte de la organizatori.
  Vorba aia: fotbaliştii au jucat prost pentru că presa a scris că a jucat prost, iar, parlamentarii dorm la şedinţe pentru că presa a scris că dorm la şedinţe!

 2. Au fost afise. Mass-media putea sa se uite si sa se prezinte la eveniment. Din pacate, le scapa multe. De multe ori a fost spectacol in Parcul Teilor, si eu, aici langa el, nu stiam nimic pana nu auzeam focurile de artificii.

 3. Poate că ai dreptate:
  De ce să te anunţ eu că am un eveniment PE CARE AŞ VREA SĂ ÎL POPULARIZEZI (neapărat pe gratis, că, doar n-oi cheltui ca să căştig!), când e mai uşor să te beştelesc mâine că nu ai ştiut, pentru că eu am pus trei afişi în oraş şi tu, de ce nu te-ai nimerit exact unde am pus eu afişul? Ca bonus, mă mai şi plâng că nu a venit lumea şi nu am scos nici măcar cheltuielile.
  Parcă sună foarte … româneşte!
  În alte părţi, pe unde este adevărată economie de piaţă, împânzesc oraşul cu afişe (plătite!), plătesc publicitate, organizeze conferinţe de presă, ofer mape documentare celor din mass-media (în care am grijă să pun informaţii din belşug şi chiar şi un obiect promoţional), şi constat, ulterior, că a venit lume la eveniment şi mi-am acoperit cheltuielile de organizare. Ca bonus, mi-a ieşit şi un profit bunicel!
  Parcă nu sună deloc … româneşte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: